Follow us:

Top

O NAMA

Upoznajte naš tim

Ja sam Jana. Davne 2009. godine moj muž Ivan i ja smo pokrenuli portal SvjetskiPutnik. Želja nam je bila stvoriti mjesto koje će okupiti ljubitelje putovanja, putnike koji će svojim stvarnim pričama o doživljajima na putovanjima sudjelovati u izgradnji portala. “Svjetski putnik” puno zna o brojnim destinacijama, upravo zahvaljujući vašim pričama.

Portal je jedno vrijeme malo otišao na čekanje jer sam bila na tri porodiljna dopusta. Stigla nam je djevojčica i dva dječaka koji s nama uživaju u otkrivanju svijeta, a trenutno ne znam puno djece koja su posjetila više mjesta u Hrvatskoj od njih. Nije nam stran ni roditeljski “bijeg” na putovanje, dok djeca ostanu kod bake i dide.

2020. godina i korona su nam usporili planove, no u narednim mjesecima planiramo novosti radi kojih smo sigurni da će SvjetskiPutnik ponovno postati mjesto okupljanja ljubitelja putovanja.

Kod nas pročitajte stvarne priče s putovanja, dobijte inspiraciju gdje otići za vikend ili na godišnji odmor, pa čak i samo na popodnevni izlet. Pošaljite nam vašu priču s putovanja, rado ćemo ju objaviti bez obzira jeste li išli na drugi kraj svijeta, ili na izlet u susjedno mjesto. “Svjetskog putnika” koji puno zna o brojnim destinacijama, možemo stvoriti jedino zajedno.


Na našem portalu:

  • Pročitajte stvarne priče ljudi s putovanja, s brojnim korisnim informacijama i savjetima
  • Dobijte ideju gdje možete otići već sutra ili za vikend
  • Obzirom da mi sami trenutno puno putujemo s djecom po Hrvatskoj, saznajte što sve možete posjetiti s djecom u Lijepoj našoj
  • Saznajte iskustva iz prve ruke, a ne kopirane i neprovjerene informacije
  • Postanite dio ekipe svjetskih putnika i pohvalite se svojom pričom o putovanju. Pomozite nam da postignemo naš cilj: inspiriramo ljude da se pokrenu i krenu u istraživanje veličanstvenog svijeta.
Jana

Jana Maršić Ilijašić

Suosnivačica i glavna urednica

Ivan

Ivan Ilijašić

Suosnivač

zoka

Zoran Grubačić

Web developer

Irena

Irena Ilić

Dizajnerica

Kontaktirajte nas

    image