Follow us:

Top

O NAMA

Upoznajte naš tim

Naš Svjetski Putnik priča iskustva stvarnih ljudi, tj. nas i vas, sa stvarnih putovanja. Želja nam je motivirati ljude da krenu u avanturu, otputuju i stvore uspomene s ljudima koje vole. Nije nužno otputovati daleko da bi stvorili prekrasne priče i osjećali se ispunjeno. Znate kako kažu: jednom ćete više žaliti zbog koraka koje niste napravili, nego zbog onih napravljenih.

Moje ime je Jana. S mužem Ivanom sam pokrenula portal Svjetski Putnik neposredno prije početka korona života. Od završetka lockdowna u proljeće 2020. godine, s troje djece istražujemo Hrvatsku. Uz nas se u ekipi svjetskih putnika nalazi nekoliko strastvenih zaljubljenika u putovanja koji su i u korona godini išli na daleka i duža putovanja, a nas redovito izvještavali svojim putopisima. Naš je stav da samo zajedno možemo izgraditi Putnika koji puno zna o raznim mjestima svijeta.

Ako ste otkrili mjesto za koje svi trebamo čuti, mjesto o obilasku kojeg možete savjetovati druge, javite nam se. Rado ćemo objaviti vašu priču, a vas primiti u ekipu svjetskih putnika.

P.S. Sve novosti o putovanjima po Hrvatskoj i svijetu saznajte na Instagram i Facebook profilu Svjetskog Putnika.


Jana

Ivan i Jana

Najveća stvar koju smo naučili u korona životu je da je najbolja zemlja za započeti putovanje upravo Hrvatska. Mi smo Jana i Ivan, a naše priče o obilasku Hrvatske s troje djece pročitajte ovdje.

majainikola

Maja i Nikola

Dali smo si truda da nam korona ne unese previše promjena u život, pa smo naučili putovati unatoč epidemiji. Mi smo Maja i Nikola, a a naše priče pročitajte ovdje.

zoka

Zoran Grubačić

Nisam shvatio da putovanja toliko usrećuju čovjeka, dok i sam nisam krenuo putovati. Da se zaljubim u Barcelonu, popnem se na Meteore, pojedem baklavu u Istanbulu. To shvatiš kad spakiraš ruksak, pasoš, fotoaparat i cipele spremne za avanturu.

Irena

Irena Ilić

S velikim rancem i previše znatiželje obišla sam preko 28 zemalja svijeta. Ponosna sam na te rezultate, ali ne planiram stati na ovoj brojci. Ja sam Irena i već 6 godina backpakujem svijetom, a moje priče pročitajte ovdje.

Kontaktirajte nas

    image