Follow us:

Top

Jeste li raspoloženi za Pariz u 2020. godini? Jeftini letovi za Pariz iz Hrvatske mogući su iz Pule i Zadra. Iz Zagreba također postoje izravni letovi za Pariz, ali su nešto skuplji. Zamišljam opet pijuckanje nekog dobrog vina u (obavezno) čaši s nogicom na Montmartreu… Ili fotkanje na onom super starinskom vrtuljku kojeg možete naći na puno mjesta u Parizu.

Izravan let iz Pule u Pariz

Proljeće u Parizu… Pronašli smo jako povoljan izravan let iz Pule u Pariz u svibnju. I dobar razlog da si stvorite super produženi vikend.

Jeftine aviokarte iz Pule za Pariz su u periodu 9.05.-12.05.2020. godine. Cijena povratne aviokarte s uključenom ručnom prtljagom je 554 kune! Prijevoznik je Transavia France. Let traje sat i 50 minuta.

U cijenu nije uključena cijena prtljage koja ide dolje u avion, ali obzirom da se radi o dva i pol dana u Parizu probajte sve ugurati u ručnu prtljagu.

7 dana u Parizu: jeftin let iz Zadra

A što kažete na 7 dana u Parizu u listopadu? Još povoljniji let za Pariz našli smo iz Zadra.

Jeftine aviokarte iz Zadra za Pariz su u periodu 07.10.-14.10.2020. godine. Cijena povratne aviokarte s uključenom ručnom prtljagom je 404 kune! Prijevoznik je Ryanair. Let traje dva sata.

Let iz Zagreba za Pariz

Iz Zagreba su letovi uvijek skuplji nego s okolnih aerodroma. Ipak za sve vas iz Zagreba i okolice koji volite letove s najbližeg aerodroma, pronašli smo najpovoljniju varijantu izravnog leta iz Zagreba za Pariz.

Aviokarte iz Zagreba za Pariz su u periodu 22.07.-28.07.2020. Cijena povratne aviokarte s uključenom ručnom prtljagom je 965 kuna! Prijevoznik je Croatia Airlines. Let traje oko dva sata.

Cijene  aviokarata se brzo mijenjaju pa ako želite uhvatiti ove cijene požurite s odlukom.

  • Vampir iz Istre: posjetili smo njegovo selo
    Vampir iz Istre: posjetili smo njegovo selo
  • Colonia del Sacramento: raj za fotografe
    Colonia del Sacramento: raj za fotografe
  • Izlet u Pečuh, grad s profesionalnim hrvatskim kazalištem
    Izlet u Pečuh, grad s profesionalnim hrvatskim kazalištem