Mjesto za sve ljubitelje putovanja

Povoljni letovi

Qatar Airways, jedna od najjačih svjetskih aviokompanija uskoro će početi nuditi svoje letove iz Hrvatske prema cijelom svijetu. Točnije, od 09. svibnja Qatar Airways će početi nuditi dnevne letove prema Dohi iz Zagreba, a do 09. svibnja ponudit će povoljnije letove prema drugim destinacijama.

Ryanair je odlično započeo proljeće i razveselio nas odličnom ponudom. Ako želite letjeti iz Hrvatske prema Engleskoj, Francuskoj, Njemačkoj, Danskom, Skandinaviji tijekom proljeća - Ryanair nudi jeftine aviokarte već od pet eura do kraja vikenda.

Croatia Airlines uvodi nove ljetne linije, letove iz luka na Jadranu, a uz to u ponudi su poprilično povoljne aviokarte prema Parizu i Ateni te Frankfurtu. Također, uvode se linije između kontinentalne Hrvatske i obale. Nema što, uskoro nam kreće sezona jeftinih aviokarata.

Oduvijek ste htjeli posjetiti London, britansku metropolu, no nikako da vam se poklope jeftiniji smještaj i povoljne avionske karte? Kolektiva ima ponudu koju trebate provjeriti - dva noćenja za dvoje za 1.246 kune u hotelu četiri zvjezdice.

Germanwings do kraja ovog vikenda nudi povoljne aviokarte prema svojim destinacijama u Njemačkoj. Ovaj put možete letjeti za Berlin, Stuttgart, Hannover i Köln, ali ne samo iz Zagreba, već i iz ostalih hrvatskih zračnih luka koje Germanwings povezuje s Njemačkom.

Croatia Airlines opet ima akciju. Ono što je kod njih super je što imaju akcije za letove iz svih hrvatskih zračnih luka. Ovog puta moći ćete planirati putovanje iz dalmatinskih gradova prema europskim gradovima, a cijena jednosmjerne aviokarte je 59 eura, dok za povratnu aviokartu trebate izdvojiti 99 eura.

Air France ima odličnu akciju za one koji žele putovati i posjetiti azijske prijestolnice, Peking, Tokio ili možda Beirut. Ponuda je ograničena, odnosi se na letove iz Zagreba, a povratna karta za Peking može vas stajati 454 eura.

Posljednjih dana vas bombardiramo akcijskim ponudama i ne možemo stati. Od 14.02. do 26.02. Croatia Airlines će ponuditi kupcima jeftine aviokarte za Atenu i Barcelonu po cijeni od 129 eura. Broj karata je ograničen, a riječ je o povratnim aviokartama.

Posljednjih mjeseci Ryanair je povećao ponudu letova iz Hrvatske prema Europi. Od 17. veljače Ryanair će početi nuditi letove iz Budimpešte, a u ponudi letova iz Zadra već sada imate letove za Njemačku, Englesku, Francusku, Dansku...

Germanwings do 12. veljače ima akciju. Za 29.99 eura i više možete kupiti aviokarte za letove iz Zagreba prema njihovim poznatim odredištima u Njemačkoj - Berlin, Sttutgart, Hannover i Köln. Malo smo istražili što se nudi i koliko povoljno možete proći.

Nakon nedavnih akcija na relaciji Zagreb - Istanbul, Turkish Airlines će tijekom veljače ponuditi povoljne aviokarte za Aziju i Bliski Istok. Najviše od njih se ističe ponuda za letove Zagreb - Singapur. Ovih dana STA Zagreb ima zanimljivu ponudu za put oko svijeta.

Ako želite negdje otputovati za Valentinovo ili u veljači želite otići na neko lijepo putovanje, onda 31.01. morate biti na stranicama Croatia Airlinesa. Hrvatska nacionalna aviokompanija ponudit će vam dvije povratne aviokarte za europske metropole za 250 eura.

Croatia Airlines opet ima odličnu ponudu za sve one koji žele letjeti u Istanbul. Turkish Airlines je nedavno nudio jeftine aviokarte koje su sada 149 eura, a Croatia Airlines do kraja mjeseca nudi povratnu aviokartu za Istanbul za 99 eura!

Želite li posjetiti neki zabavni park, ali ne biste ponovno išli u Gardaland, dok vam je Disneyland predaleko? Ryanair ima jeftine aviokarte za danski Billund gdje se nalazi Legoland. A ponudu akcijskih aviokarata za Berlin još uvijek ima i Lufthansa!

Želite li povoljno putovati u Kanadu? Do 31.01. možete kupiti povratnu aviokartu za 3.157 kuna, a u ponudi su povoljne aviokarte za Kanadu: Montreal, Toronto, Calgary i Vancouver.

Ako niste išli na skijanje, a želite planirati novo putovanje, evo vam ponude koja će vas sigurno zainteresirati - otputujte u Istanbul! Cijena povratne aviokarte za Istanbul je 99 eura! Ali to nije sve, još danas i sutra možete dobiti 20% jeftiniju kartu za Pariz, Dortmund i London!

Croatia Airlines je na novim web stranicama objavila kako je Amsterdam odabran za destinaciju mjeseca i radi toga ćete moći kupiti povoljnu aviokartu za Amsterdam. Amsterdam je popularna destinacija u siječnju i veljači. Evo vam prilike da otputujete!

Prije nego što se odlučite za neko putovanje u vlastitom aranžmanu, jedno od prvih pitanja bit će - mogu li se pronaći jeftine aviokarte? Neki čak na temelju cijene aviokarte odlučuju gdje će putovati! Trebate li pomoć oko pronalaska povoljnih letova? Javite nam se!

Evo vam prilike za kupnju novogodišnjeg poklona! Naši dragi suradnici iz STA Travel agencije su nas obavijestili kako možete kupiti jeftine aviokarte za New York, a ako želite putovati negdje drugdje, možda će vas zainteresirati ponuda Wizz Aira i Booking.com

U navali akcijskih prodaja aviokarata, stižu novosti iz Ryanaira. Uz već standardne najave za aviokarte po cijeni od 9.99 - 22.99 eura, stigla nam je obavijest o novoj destinaciji. A i Germanwings ima akciju također. Ovaj prosinac je stvarno bogat akcijama.

SvjetskiPutnik.hr - prijavaZaboravili ste pristupne podatke?
Registrirajte se !
Dodaj prijatelja
Slika profila