Mjesto za sve ljubitelje putovanja

Sun City, afričko kraljevstvo užitaka


Sun City Resort, mjesto gdje bogati odmaraju

Na svijetu poznato kao afričko kraljevstvo užitaka, odmaralište Sun City Resort privlači klijentelu nešto dubljeg džepa. Oko dva sata vožnje od Johannesburga, u blizini grada Rustenburga, smjestilo se luksuzno odmaralište i dva kasina.

Elitni kompleks sadrži četiri hotela, od kojih dva imaju pet zvijezdica, dva vrhunska golf terena, spa centar, jedan od najboljih vodenih parkova na svijetu, kao i tipično južnoafričko selo koje koje nitko od turista ne propušta posjetiti. Kao šećer na kraju tu je i utočište za više od čak 7000 krokodila.

sun_city_wayfaring_info

sun_city_3_flickr

safaridestinations_co_za
Umjetno napravljena plaža Sun City Resorta

sun_city_7_flickr

Odmaralište se smjestilo na rubnom dijelu zaštićene afričke divljine, ispod planine Pilanesberg. U njemu je moguće povremeno vidjeti dolutalog divljeg majmuna. Propisi oko hranjenja divljih životinja ovdje su vrlo strogi. Majmune je zabranjeno hraniti kako ne bi odbacili život u divljini, izgubili urođeni strah od ljudi i postali agresivni. Ako vas uhvate pri hranjenju divljih životinja naplatit će vam visoku novčanu kaznu.

Sun City Resort većinom posjećuju bogate i slavne osobe. Stoga ako niste jedna od njih imate priliku zajedno s nama pogledati fotografije ovog pravog kraljevstva užitaka.

sun_city_2_flickr

sun_city_5_flickr_by_roving sun_city_6_flickr_by_roving

sun_city_9_flickr

SvjetskiPutnik.hr - prijavaZaboravili ste pristupne podatke?
Registrirajte se !
Dodaj prijatelja
Slika profila