Mjesto za sve ljubitelje putovanja

Mauricijus, odredište za medeni mjesec


Odredište za medeni mjesec

Jedno od popularnih odredišta zaljubljenih mladih bračnih parova na njihovom medenom mjesecu je Mauricijus! Ovaj prekrasni otok smješten u Indijskom oceanu odiše romantikom. Stoga ga na tisuće novopečenih supružnika svake godine odabiru kao mjesto na kojem će započeti svoj zajednički život.

Mauricijus je mjesto gdje se miješaju kulturni utjecaji iz Azije, Afrike i Europe. Tako se stvara posebna atmosfera kojom odiše cijeli otok. Utjecaj raznih kultura vidljiv je i na kulinarstvu ovog kraja. Mauricijusova kuhinja dobro je poznata gastronomima širom svijeta.

Posebnost ove kuhinje je njezina raznovrsnost kao i već spomenuti utjecaj mnogih kultura. U restoranima možete kušati i jako začinjenu tajlandsku kuhinju kao i egzotičnu malezijsku!

mauricijus_2

mauricijus_medeni_mjesec_1

Romantični Mauricijus

Neodoljive plaže Mauricijusa, ugodna klima i utjecaj brojnih kultura sigurno su jedni od glavnih razloga zašto ga posjećuju mladenci na svom medenom mjesecu. Svaki hotel na ovom otoku nudi raskošne paket aranžmane za mladence.Uslužni djelatnici će vam pomoći i u slučaju da svoju svečanost vjenčanja poželite imati upravo na nekoj od bijelih plaža Mauritiusa.

Mauricijus zbog svoje lokacije stvara savršeno mjesto u kojem imate osjećaj da ste pobjegli od ostatka svijeta. Možete u izolaciji uživati u romantici, kupanju u čistom tirkiznom moru i izležavati se na prekrasnim plažama. Na otoku su organizirani i brojni izleti brodom kojima je moguće istražiti skrivene uvale i plaže. Možete naučiti roniti, pa čak i istražiti neku olupinu broda u podmorju. Za one željne avanture toga tipa... U slučaju da se probudite strašno lijeni i ne da vam se ništa raditi taj dan možete jednostavno ležati ispod palme...

Svaki posjetitelj Mauricijusa uživa posebnu pažnju vrijednih zaposlenika u turizmu. Tako da će se svaka osoba osjetiti kao da pripada nekolicini odabranih... Pravi odmor za dušu i tijelo.

Mauricijus za bogate

Za one imućnije Mauricijus je također idealno odredište. Ovaj otok sve više razvija luksuzni turizam. Mauritius je poznat po luksuznim odmaralištima i spa centrima. Uslužne djelatnosti na ovom otoku su nenadmašive. U visokom standardu usluge uživat ćete u hotelu, apartmanima, na golf igralištu i u spa centru. Na plaži Belle Mare moguće je unajmiti villu u kojoj ćete dobiti vlastitog butlera, vama na raspolaganju cijela 24 sata! Naravno dobit ćete i vlastiti bazen! Zvuči prekrasno, zar ne? Mauricijus je prava oaza mira na kojem imate osjećaj da vrijeme stoji...

mauricijus_medeni_mjesec_2

mauricijus_3

SvjetskiPutnik.hr - prijavaZaboravili ste pristupne podatke?
Registrirajte se !
Dodaj prijatelja
Slika profila