Mjesto za sve ljubitelje putovanja

Tenerife, all-inclusive ponuda za 3899 kuna


Čarolija Kanarskih otoka

Sponzorirani članak
Kada vam netko spomene Španjolsku prvo vam na pamet padaju Barcelona, nogomet, borbe s bikovima, siesta, a ako ste dio generacije Y pridodat ćete i partije na Ibizi. Međutim, rijetko tko pomisli na pješčane plaže, šum mora i valove koji grle rajsku obalu dok se zvjezdano nebo rasteže cijelim horizontom.

Doživite svoj komadić raja već ovog ljeta, pronađite Kanarske otoke u Atlantskom oceanu i uživajte na Tenerifima uz sedam noćenja za dvoje i all-inclusive uslugu u hotelu La Paz.

Na svega 115 kilometara zapadno od afričkog kontinenta, u plavetnilu Atlantskog oceana smjestilo se sedam otoka i otočića Kanarskog arhipelaga. Nekoć obični ribarski otoci kao i svaki drugi, danas jedna od najčudesnijih turističkih oaza u svijetu zahvaljujući svojoj dugogodišnjoj vulkanskoj povijesti i blagoj klimi, prepuni su jedinstvenog pejzaža koji se diljem otočja prelijeva iz crvene u žutu, zelene u crnu te kroz sve nijanse smeđe boje.

Kolektiva vam donosi priliku da istražite te predivne otoke i njihovu čarobnu prirodu. Za svega 3899kn čeka vas 7 dana all-inclusive odmora u hotelu La Paz**** smještenom nedaleko od grada Puerto de la Cruz. Tamo ćete provest punih sedam noći u dvoje u luksuznim, klimatiziranim sobama.

Svih sedam all inclusive dana koliko ćete provesti u Kanarskom arhipelagu na raspolaganju vam je all-inclusive usluga, što u prijevodu znači doručak, ručak i večera, ukrašeni lokalnim specijalitetima te neograničene količine pića od sokova i toplih napitaka pa sve do vina, piva i lokalnih alkoholnih pića. Besplatni sendviči, grickalice tijekom dana te kolači, također su uključeni u cijenu, a za malo boje i šarenila pobrinut će se dva koktela dnevno - besplatna, naravno.

Za pravi užitak i odmor od cijelog svijeta opustite se uz 90 minuta u kružnoj SPA zoni, a jednom kada se potpuno očistite od umora i problema, vrijeme je za istraživanje otoka. Autobusna stanica nalazi se svega 50 metara od hotela, a na vama je hoćete li se uputiti na izlet brodom do drugih otoka, otkrivati kanjone, pustinje, predivne plaže i čudnovate vulkanske monolite ili pak uživati u društvu srdačnih i otvorenih lokalaca, koji su stotinama godina bili most između Europe, Afrike i Amerike.

Nemojte nikako zaobići niti lokalnu kuhinju i odlična vina, dok će djecu najviše razveseliti zabavni, vodeni, zoološki i nacionalni parkovi na otoku. Kada ste već ovdje, iskoristite priliku i za kupovinu budući da se Kanari nalaze u bescarinskoj zoni, a na vama je da odaberete osam slobodnih dana i iskoristite ih sve do 23. prosinca. Ne brinite, Kanarski otoci su zbog svoje blage klime i iznimno malih temperaturnih razlika poznati i kao "otoci vječnog proljeća", pa ćete ovdje jednako uživati i u srpnju i u listopadu. Ako se brinete kako do tamo, postoji let iz Zagreba koji će vas za povoljnu cijenu povesti na odmor iz snova.

Doživite ljeto na Kanarima uz uštedu od 6074kn i odmorite se u svom privatnom komadiću raja. Sretan put želi vam Kolektiva.

SvjetskiPutnik.hr - prijavaZaboravili ste pristupne podatke?
Registrirajte se !
Dodaj prijatelja
Slika profila