Mjesto za sve ljubitelje putovanja

Kuhanje fiša pod vedrim nebom


Kuhanje, druženje i natjecanje u Slavonskom Brodu

Turistička zajednica grada Slavonskog Broda u suradnji sa Športsko-ribolovnim savezom Brodsko-posavske županije objavila je da su započele prijave za ovogodišnje tradicionalno natjecanje u kuhanju fiša pod nazivom Otvoreno prvenstvo grada Slavonskog Broda u kuhanju fiša.

fisijada_2007_flickr
Natjecanje u kuhanju fiša u Slavonskom Brodu 2007. godine

Prvenstvo u kuhanju fiša održat će se u petak 1. srpnja 2011. godine na parkirališnom prostoru Stadiona kraj Save u Slavonskom brodu, s početkom u 16,00 sati.

Prijave natjecatelja primaju se još sutra u turističko-informativnom centru turističke zajednice "BROD-TURIST" d.o.o. Informacije možete dobiti i na telefon 035/445-765.

Organizator osigurava za sve natjecatelje po tri kilograma očišćene ribe ujednačene kvalitete, vodu, vatru, zdjelice za fiš s priborom i stol i klupe za ugošćavanje osam osoba po natjecatelju.

Svaki natjecatelj će pripremiti fiš po svom receptu i treba sam osigurati potrebne začine i dodatke, kao i kotlić ne manji od 10 litara.

Brođani pripremaju već tradicionalno vrlo zanimljivo natjecanje, uz dobru hranu, veselo društvo i prekrasan ambijent uz rijeku Savu. Dakle puno je razloga za posjetiti Slavonski Brod. A kada ste već u Brodu, ostanite koji dan i upoznajte sve njegove ljepote.

brod_580_flickr


SvjetskiPutnik.hr - prijavaZaboravili ste pristupne podatke?
Registrirajte se !
Dodaj prijatelja
Slika profila