Mjesto za sve ljubitelje putovanja

Počinju ljetna događanja u Splitu


Koncerti, kino projekcije i ples u Splitu

Budući sljedeći tjedan mnogi planiraju iskoristiti za godišnji odmor, nije loše najaviti zanimljive događaje za one koji će posjetiti Split. Ljeto će i službeno doći u grad pa ne bi bilo loše da najavimo neke događaje koji bi mogli biti interesantni.

Ako ste već na godišnjem odmoru u Splitu, prvo što vam trebamo reći - zavidimo vam. Odlično vrijeme, sunce, more, a uz sve to ovaj tjedan će se održati puno zanimljivih događaja.

Ples na splitskoj rivi

Večeras (18.06.2011.) prošećite splitskom rivom i zaplešite u ritmu salse. Ispred kafića Ćakule i Dujma od 21h možete zaplesati u ritmu latino plesa. Ovaj plesnjak na rivi organiziraju splitski Centar Plesa, SalsaParty.hr, a nastupaju plesni parovi klubova Fever, Zumba Split i Reggaeton. Očekujte ugodne ritmove i veselu atmosferu sve do 2 sata u noći. Više možete pročitati na SalsaParty.hr. Nadamo se kako ćete se večeras ugodno provesti na splitskoj rivi.

Koncert - Zucchero

Nakon otkazivanja ranije najavljenog koncerta, ovaj put će ljubitelji talijanskog pjevača doći na svoje. Odličan termin za koncert - u Splitu će sigurno biti turista koji će voljeti poslušati pjesme Zucchera. Legenda talijanske glazbe održat će svoj koncert 20.06. u Spaladium Areni, pa ako ste u Splitu i želite poslušati dobar koncert, navratite na stranice Eventima i nabavite ulaznicu za koncert Zucchera. Više informacijama možete saznati i na stranicama Spaladium Arene. Cijene karata su između 140 i 160 kuna.

Blues festival

Ono što je jazz bio prije par godine, to je sada blues. Blues je in, pa stoga posjetite Split Blues Festival 21.06. na Prokurativama. Organizatori su najavili nekoliko izvođača - Partet, Trio Brodarići, Harpoon Blues Band, Barber Shop, Sunnysiders, Otprilike Ovako,  Steve Wolfman Band, a gost večeri bit će Marijan Ban. Više o festival

u možete saznati i na stranicama festivala - www.splitbluesfestival.com

Kino projekcije na otvorenom - Screen on the Green

Istu večer, 21.06. započinju večeri kino projekcije na otvorenom - Screen on the Green. Zasigurno ste barem jednom na moru gledali film na otvorenom. Ponesite ručnik, dekicu ili nešto treće i besplatno uživajte u gledanju filmova pod zvijezdama. Projekcije će posebno biti zanimljive najmlađima, budući će sljedeći tjedan biti prikazani odlični filmovi: Up, Toy Story 3, Tangled, Ratatouille i Wall E. Projekciju započinju svake večeri oko 20:30, a raspored pogledajte na www.screen.com.hr

Zabranjeno pušenje u O'Hari

Ljubitelji dobrog rocka zasigurno znaju da 22.06. u Splitu gostuje Zabranjeno pušenje. Svima poznati odlični BiH rock band gostovat će u O'Hari. Očekujte dobar provod u Splitu. Osim toga, nije loše najaviti i koncert Dubioze kolektiva 01.07., također u O'Hari. Detalje nađite na stranicama kluba O'Hara.

Split i pogled na rivu


SvjetskiPutnik.hr - prijavaZaboravili ste pristupne podatke?
Registrirajte se !
Dodaj prijatelja
Slika profila