Mjesto za sve ljubitelje putovanja

Zagreb - koncertna ljetna sezona


Koncerti kao turistička ponuda

Dolaskom ljetnih mjeseci sve više razmišljamo o ljetovanju, putovanju na našu obalu ili odlazak na neku europsku ili još dalju destinaciju. Posljednjih nekoliko godina Zagreb je proširio svoju turističku ponudu dolaskom sve većeg broja atraktivnih glazbenih imena.

Pa iako se Zagreb još uvijek ne može mjeriti s velikim glazbenim "metropolama" kao što su Berlin, Milano, London, činjenica je kako iz godine u godinu sve više svjetski poznatih glazbenika dolazi u Zagreb. Nedavno izgrađena Arena na Laništu također je dala svoj doprinos. Riječ je o dobroj lokaciji za održavanje glazbenih događanja, a vidjeli smo kroz proteklih nekoliko mjeseci tko je sve imao priliku gostovati u Areni.

Već će lipanj ponuditi Zagrepčanima i posjetiteljima Zagreba nekoliko jako dobrih glazbenih događaja.

01.06.2011. Joe Cocker (Arena Zagreb)

Joe Cocker u Zagrebu (01.06.2011.)

U sklopu turneje promocije albuma Hard Knocks Joe Cocker je još jednom nastupio u Hrvatskoj. Jedan od velikih pjevača specifičnog hrapavog glasa posjetio je zagrebačku Arenu 01.06.2011.

08.06.2011. Bon Jovi (stadion Maksimir)

Bon Jovi u Zagrebu (08.06.2011.)

Jedan od najvećih pop rock bandova Bon Jovi dolazi u Zagreb. U sklopu turneje The Circle Tour, Jon Bon Jovi i ekipa će nastupiti na našem nacionalnom nogometnom stadionu Maksimir. Ikone svjetske rock scene će otvoriti svoju europsku turneju upravo u Zagrebu, a za spektakl će se pobrinuti svojom glazbom i odličnom pozornicom na kojoj bi trebao biti veliki videozid površine 400m2. Cijene karata za koncert Bon Jovija su raznolike, od 175 do 2000 kuna. Karte za koncert Bon Jovija možete kupiti na stranicama Eventima.

21.06-22.06.2011. T-Mobile INmusic Festival 2011 (ŠRC Jarun)

T-Mobile inmusic festival 2010

Najveći hrvatski Open Air festival i ove godine će ponuditi svim ljubiteljima glazbe, posjetiteljima Zagreba i slučajnim prolaznicima odlične bendove i odličnu glazbu. Ove godine iz ponude glazbenika se ističu Arcade Fire, Grinderman, Jamiroquai, The Streets i Cypress Hill. Karte za T-Mobile INmusic festival možete kupiti na stranicama Eventima.

27.06.2011. Korn (Dom sportova)

Nu metal u Zagrebu - Korn

U lipnju će Zagreb posjetiti Korn, nu metal band koji je krajem 90-tih bio jedan od glavnih bandova tog žanra. Koncert će se održati 27. lipnja s početkom u 20 sati. Karte za koncert Korna možete kupiti na stranicama Eventima, a cijena ulaznice je 200 kuna.


SvjetskiPutnik.hr - prijavaZaboravili ste pristupne podatke?
Registrirajte se !
Dodaj prijatelja
Slika profila