Mjesto za sve ljubitelje putovanja

Kolektiva nagrađuje - put u grad iz snova


Kako uz malo sreće do besplatnog putovanja

Biste li htjeli besplatno otputovati ove godine preko Velike bare? Evo vam prilike, Kolektiva i Air France će nagraditi vas i vaše prijatelje s tri povratne aviokarte do destinacija o kojima mnogi maštaju. Što čekate, idemo vidjeti kako dobiti te aviokarte!

Svake godine jedva čekamo da dođe vrijeme godišnjeg odmora, brojimo dane, nadamo se lijepom vremenu, a onda se sjetimo da u cijeloj zbrci dovršavanja posla ništa nismo isplanirali.

I tako, umjesto da se kući vratimo s tisućama fotografija gdje se kupamo na pješčanoj plaži, partijamo u noćnim klubovima ili obilazimo kulturne spomenike, slobodne dane provedemo gubeći vrijeme pred televizijom, na kavama i prženjem na vrućem gradskom asfaltu. Ne kažemo da je to loše, već samo da Kolektiva nudi bolje.

Što kažete na godišnji odmor u američkoj Velikoj Jabuci ili na druženje s Horacijom iz CSI-ja ili pak na uživanje uz cigaru i salsu? Da, Kolektiva vas vodi u New York, Miami ili Havanu, a na vama je samo da odaberete u koji grad želite ići. I kao dodatnu 'muku', morate odabrati dvije osobe koje će ići s vama!

Zvuči vam predobro da bi bilo istinito? Da, snovi obično jesu takvi, no ovaj nećete zaboraviti ujutro. Kolektiva i Air France vode vas i vašu ekipu u jednu od spomenutih svjetskih destinacija. Prijavite se na našu nagradnu igru u kojoj možete osvojiti putovanje u vaš grad snova. Bilo da je riječ o New Yorku, Miamiju ili Havani Air France vas nagrađuje s tri zrakoplovne karte.

I ono što je najbolje, ne morate se dvoumiti kojeg ćete prijatelja ili prijateljicu povesti na put. Povedite ih oboje i zabavite se kao nikada u životu u vaše najdraže!

Ako vas, međutim, Fortuna ne pomazi i karte odu u nečije tuđe ruke, ne očajavajte. Air France svim sudionicima nagradne igre daje voucher od 60 eura za kupnju zrakoplovne karte u minimalnom iznosu od 250 eura (bez taksi) s polaskom iz Zagreba za daleke destinacije.

Zato ne odugovlačite već složite u glavi nekoliko ekipa i više puta se prijavite! New York, Miami ili Havana čekaju samo na vas! Kolektiva i Air France ostvaruju snove! Putujte s nama!

SvjetskiPutnik.hr - prijavaZaboravili ste pristupne podatke?
Registrirajte se !
Dodaj prijatelja
Slika profila