Mjesto za sve ljubitelje putovanja

Perzepolis preselio u centar Zagreba


Agencija za ljubitelje egzotičnih putovanja

Kako bi bilo odlično da možete raditi ono što volite. Ako volite putovati, biste li voljeli imati svoju agenciju gdje biste nudili putovanja koja volite? Agencija Perzepolis ima takvu priču, a ovaj tjedan su otvorili svoj novi ured u centru Zagreba

Putnička agencija "Perzepolis" specijalizirana za egzotična i neobična putovanja, nakon 4 i pol godine rada putem interneta otvorila je prošli tjedan ured u centru grada Zagreba, na lokaciji Bauerova 11.

Putnička agencija Perzepolis osnovana je 2007. godine, a vode je supružnici Mohammad Reza Fateh porijeklom iz Irana te njegova supruga Ivona Denk, Hrvatica. Prva destinacija koju je Perzepolis ponudio tržištu je bila Iran, a danas uz Iran u ponudi imaju široku paletu destinacija, između ostalog Zapadnu i Istočnu Afriku, Centranu Aziju, Bliski i Daleki istok, Južnu Ameriku itd.

Destinacije koje su uobičajene na našem tržištu, Perzepolis nudi na svoj način pa nam tako nudi putovanje u Jordan kroz prelijepe kanjone uz malo adrenalinskog odmora; veslanje u kajacima uz Likijsku obalu Turske ili nas pak vodi na mističan istok Turske.

Specifičnost putničke agencije Perzepolis je ponuda egzotičnih destinacija koje se rijetko nalaze u ponudi hrvatskih turstičkih agencija, ali i način na koji su programi posloženi. Glavna vodilja je ponuditi potpuni doživljaj zemlje i putovanje u malim grupama. Više o Perzepolisu i njihovoj filozofiji putovanja možete pronaći na linku: http://www.perzepolis.hr/tko-smo-mi/.

Otvorenju su, između ostalih, prisustvovali ambasador Islamske Republike Iran, njegova ekselencija gospodin Mohsen Sharif Khodaei, kulturni ataše gdin Reza Jamshidi, predstavnici međunarodnih aviokompanija Turkish Airlinesa i Qatar Airlinesa, partneri te brojni perzepolisovi putnici.

SvjetskiPutnik.hr - prijavaZaboravili ste pristupne podatke?
Registrirajte se !
Dodaj prijatelja
Slika profila