Mjesto za sve ljubitelje putovanja

Neka Vam 2012. bude puna putovanja!


Odlične ideje za putovanje u Novoj

Dragi naši ljubitelju putovanja, dobro došli u 2012. godinu. Neka Vam ova godina bude sretna, uspješna, vesela, puna dobrih emocija i želja. Nadamo  kako vam je doček bio ugodan i veseo, a svima Vama želimo da ove godine otputujete na neko lijepo mjesto. Evo par slikica za motivaciju.

Dubrovnik - domaći biser

Mnogima je Dubrovnik tako blizu, a tako daleko. Neki će reći, Dubrovnik je skup, namijenjen samo strancima, ali kada stanete na starogradske zidine, prođete kroz gradska vrata ili se okrenete na Stradunu, jednostavno morate priznati kako je taj Dubrovnik lijep grad.

dubrovnik_m_mcholm_580

Bled - lijepo odredište u susjedstvu

Slovenija nam je susjed i koliko god se neki šalili na račun njene veličine, uvijek treba znati da se u njoj nalaze neka prekrasna odredišta, a Bled je jedno od njih. Ako želite otići na lijepi izlet, razmislite o Bledu.

bled

Berlin

Ako ikada posjetite Berlin, vratit ćete se puni fantastičnih dojmova. Zbog grada, njegove raznolikosti, muzeja, mjesta za izlazak, sto vrsta restorana, puno ukusnijeg kebaba! Jednostavno ne možete jednom rečenicom reći zašto je Berlin super.

berlin_reichstag

London

Kako bi jedan naš redoviti posjetitelj rekao - nisam otišao u London jer mi je preblizu avionom, lako ću jednom otići do njega. I tako na kraju ga nikada ne posjetite. A vjerujte nam, ima se što vidjeti - dvorci, muzeji, parlament, stadioni ... Nemojte i vi razmišljati kao naš dragi poznanik. Pogledajte što London nudi posjetiteljima.

London

Dublin

Kakav je to irski šarm zbog kojeg svi odmah navuku osmijeh na lice na spomen Dublina i Irske? Prekrasni stari grad, zanimljiva povijest, pubovi, fantastičan pejzaž u okolici grada. Da li vam je to dovoljno? Možda će vas putopis iz Irske naše Franke malo više zainteresirati?

irska_cliffs

New York

Jedan od gradova koji mnoge oduševljava na prvi spomen, dok drugima predstavlja betonski kompleks koji ne žele posjetiti. Sve dok jednom ne odu i ostanu ugodno iznenađeni. Posljednjih tjedana smo vas informirali o povoljnim letovima za New York, razmislite da li će New York biti vaš odabir za 2012. godinu.

kip_slobode_8

Tajland

Naša putopisateljica Maja nas je oduševila svojim tekstovima i fotografijama s putovanja po Jugoistočnoj Aziji, pa će vas možda inspirirati da otputujete daleko, daleko do Tajlanda. Naši partneri STA Zagreb, Qatar Airways i Etihad Airways su posljednjih tjedana nudili 45% jeftinije povratne aviokarte prema Aziji.

Sjever Tajlanda

Avila

Ovaj španjolski grad nas je oduševio svojim bajkovitim srednjovjekovnim izgledom. Španjolska nisu samo Madrid, Barcelona, Palma de Mallorca i ekipa. Definitivno potražite ovaj grad na svojoj karti i ako planirate putovanje po Španjolskoj, pronađite jedan dan i za Avilu.

Avila, Španjolska

Lisabon

Kao što Berlin ostavlja mnogo okusa na nepcima, takav dojam ostavlja i Lisabon. Grad na sedam brda, fantastični spomenici pomorcima, odlično vino, ukusna riba i slastice, nevjerojatno ljubazni domaćini. A to je tek početak. Tko je bio u Portugalu, nije se mogao vratiti s lošim dojmovima.

Torre de Belem, Lisabon

Istanbul

Jedno od najpopularnijih odredišta za Hrvate postao je i Istanbul. Na to nisu samo utjecale turske sapunice nego i zanimljiv grad, dobra gastronomska ponuda, zanimljive tržnice, džamije ...

Putovanje u Istanbul

Peking

Počnite planirati putovanje u Aziju. Zašto onda ne posjetiti jedan od prvih gradova koji vam padne na pamet? Peking je isto tako postao dostupan po povoljnoj cijeni, a sigurno se isplati posjetiti grad koji krije mnoge kontraste.

Peking, Kina

Eto, nadamo se kako smo vam dali ideju kamo ove godine. Svima vam želimo putovanje na barem jednu od ovih destinacija.

Sretna Vam Nova Godina!!!

Vaš SvjetskiPutnik.hr

SvjetskiPutnik.hr - prijavaZaboravili ste pristupne podatke?
Registrirajte se !
Dodaj prijatelja
Slika profila