Mjesto za sve ljubitelje putovanja

Doček na dubrovački način


Doček Nove godine u Dubrovniku

Dubrovnik je Hrvatska top destinacija cijelu godinu. Uz neopisivu ljepotu grada i mora i bogatu povijest, jedan od razloga zašto toliki ljudi posjećuju Dubrovnik sigurno je i taj što Dubrovčani znaju pripremiti odličan provod! A vrhunac dobre zabave u Dubrovniku sigurno je doček Nove godine! Još od 1995. godine svake se godine Dubrovčani potrude organizirati nezaboravan novogodišnji spektakl, kako turistima tako i samim domaćinima.

Cjelodnevni novogodišnji program

Ove se godine za doček Nove godine u Dubrovniku priprema bogat zabavno glazbeni program. Zabava će  početi već u jutarnjim satima zadnjeg dana ove godine. Cijelog će se dana na ogromnoj pozornici izmjenjivati dubrovačke klape, dok će novogodišnju čestitku dubrovačkog gradonačelnika popratiti zvuci puhača Gradske glazbe Dubrovnik i zvonkim glasovi zborova. Ovogodišnja novost je Dječji program dočeka kako bi i najmlađi nazdravili Novoj godini.

dubrovnik_1_flickr

dubrovnik_3_flickr dubrovnik_4_flickr

Večernji program dočeka u Dubrovniku

Stradun će u novogodišnjoj noći svim svojim posjetiteljima pružiti pravi spektakl. Program započinje DJ glazbom, nakon čega slijede nastupi Klape Intrade i Jelene Rozge. U ponoć svi mogu uživati u prekrasnom vatrometu nakon kojeg se zabava na Stradunu nastavlja do ranih jutarnjih sati.

Prvog dana Nove 2012. godine, točno u 12 sati, na Stradunu će se održati koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra. Stradun svojim posjetiteljima nudi i pravi opuštajući after party, uvečer 1. siječnja, kada će svi moći uživati u opuštajućoj glazbi Klape Cambi.

Pozivamo sve da posjete Dubrovnik u zimu, i upoznaju skroz drugačiji, a opet jednako veličanstven grad kao i u ljeto! Više fotografija iz Dubrovnika pogledajte u članku našeg Dubrovčanina barba Pave!

SvjetskiPutnik.hr - prijavaZaboravili ste pristupne podatke?
Registrirajte se !
Dodaj prijatelja
Slika profila