Mjesto za sve ljubitelje putovanja

Dani Karlovačkog piva su stigli


Razlozi zašto posjetiti karlovački festival piva

Stigao je kraj kolovoza, a to znači da nam Karlovac sprema novu feštu i festival piva - 25-te Karlovačke dane piva. Od 27.08. do 03.09. uživajte u veselim danima pjesme, piva, odlične atmosfere. Očekuje vas odlična zabava i sigurno ćete htjeti barem na jedan dan doći u Karlovac.

Veseli festival na obali Korane

Mnogi misle kako se Karlovački dani piva održavaju nekoliko posljednjih godina, što je velika zabuna. Ovaj veseli festival piva, dobre pjesme i zabave ove će godine doživjeti svojevrstan jubilej - 25 godina, a posljednjih godina broj posjetitelja festivala u Karlovcu je sve veći. Prošle godine Karlovac i obalu rijeke Korane je posjetilo više od 150.000 gostiju i ljubitelja piva. Kako su kolege iz Turističke zajednice Karlovca rekli - tada u Karlovcu poteče peta rijeka, rijeka piva.

Karlovački dani piva su definitivno najveselija i najveća fešta u Karlovcu, ponos je grada, nudi raznolik cjelodnevni program zabave, privlačnu gastronomsku ponudu i dobro pivo. Odraslima su namijenjene krigle i ukusna grill ponuda, dok su djeci namijenjeni turistički vlakići i ukusni pereci.

Nije to sve, ima tu dječjih zborova, folklornih društava, mažoretkinja, rock i pop bandova, a fešte znaju potrajati do ranih jutarnjih sati.

Organizatori su objavili najavu grupa koje će nastupati u večernjim satima, a ako ste iz Zagreba i okolice, do Karlovca možete otići besplatnim autobusom - linijom za odlazak na karlovačke dane piva.

Večernji program i koncerti obično će započeti oko 19 sati:

27.08. - JOLE / Zlatne godine

28.08. - JELENA ROZGA / Kocka šećera

29.08. - POZDRAV AZRI / Pips, Chips & Videoclips

30.08. - NENO BELAN / Beatles revival bend

31.08. - TONY CETINSKI / Zoran Mišić

01.09. - JASMIN STAVROS / Bojan Jambrošić

02.09. - MAJA ŠUPUT / Koktel bend

03.09. - MAGAZIN / Zlatne godine

karlovacki_dani_piva_korana_satori

karlovacki_dani_piva_korana_satori_dan

karlovacki_dani_piva_povorkaFotografije: Turistička zajednica Karlovca

SvjetskiPutnik.hr - prijavaZaboravili ste pristupne podatke?
Registrirajte se !
Dodaj prijatelja
Slika profila