Mjesto za sve ljubitelje putovanja

Postani Svjetski Putnik


Pet razloga zašto postati Svjetski Putnik

Voliš li putovati, dijeliti svoja putovanja s ostalim ljubiteljima putovanja? Onda je SvjetskiPutnik.hr pravo mjesto za tebe. Nedavno pokrenuti portal je mjesto gdje želimo okupiti sve one koji vole putovati, proučiti tuđa putovanja i podijeliti svoja iskustva.

Otvori svoj profil i pohvali se svojim putovanjima

Registriraj se na našem portalu, popuni svoj profil i postani pravi član ove mlade online zajednice. Što time dobivaš? Osim što se možeš pohvaliti najboljim putnim životopisom i najboljim putovanjima, isto tako možeš upoznati druge ljude koji vole putovati. Kako? Svaki put kada upišeš destinacije koje si posjetio, drugi će moći pronaći gdje si putovao preko tražilice članova, ali isto tako i ti možeš tako pronaći druge, gdje su putovali i kada. Možeš ih kontaktirati i saznati iskustvo iz prve ruke o tvojoj sljedećoj destinaciji.

Ispričaj nam svoju priču s putovanja

Ako imaš neki super putopis ili kratku priču s putovanja koju moraš podijeliti s drugima, javi nam se na info@svjetskiputnik.hr kako bi objavili tvoju priču.

Saznaj korisne informacije i pročitaj zanimljive putopise

Svaki tjedan objavljivat ćemo nekoliko zanimljivih putopisa ili kratkih članaka o zanimljivim destinacijama ili najave događaja. U proteklih nekoliko tjedana od pokretanja portala imali smo jako zanimljive članke o putopisu iz Istanbula, kratkom godišnjem odmoru u Irskoj, obiteljskom odmoru u Lisabonu, analizi najboljih ćevapa u Bosni.

Ne bavimo se samo dalekim i europskim putovanjima, možemo vam preporučiti Lastovo, prekrasnu Korčulu ili jednodnevni izlet u Split, za sve one koji ga još nisu posjetili.

Otkrij tko nudi jeftine letove i povoljne putne aranžmane

Na SvjetskomPutniku ćemo se potruditi pravovremeno objaviti akcijske ponude povoljnih aviokarata, putnih aranžmana i zanimljivih događaja za koje možete dobiti nižu cijenu. Prati nas putem Facebook stranice SvjetskiPutnik.hr, preko RSS-a ili Twittera i saznaj korisnu informaciju u pravom trenutku.

Saznaj korisne savjete za putovanje

Savjeta nikad dosta, pa ako trebaš preporuku kako se pripremiti za putovanje, navrati u našu rubriku putnih savjeta.

Da li je sve ovo dovoljna preporuka? Što čekaš, klikni, upiši par slova i postani Svjetski Putnik.

postani_svjetski_putnik

SvjetskiPutnik.hr - prijavaZaboravili ste pristupne podatke?
Registrirajte se !
Dodaj prijatelja
Slika profila