Mjesto za sve ljubitelje putovanja

Ryanair u akciji - jeftini proljetni letovi za 10 eura


Jeftine aviokarte iz Pule, Rijeke i Zadra

Ryanair je krenuo sa svojim proljetnim akcijama jeftinih aviokarata, tako da ovaj vikend možete početi planirati svoje putovanje. Do ponedjeljka možete kupiti aviokarte za proljetno putovanje, iz nekoliko hrvatskih zračnih luka.

Do ponedjeljka 18.03.2013. u 23:59 možete kupiti aviokarte za 10 eura u jednom smjeru. U cijenu nije uključena cijena prtljage, 15 eura po letu, što znači da s jednom putnom torbom ukupna cijena leta može iznositi 50 eura. Dobro je znati kako kartu možete kupiti putem debitne kartice tekućeg računa, na koju Ryanair daje popust, inače je cijena skuplja za par eura.

Ako idete s nekim u paru ili grupi na kratki izlet, možda možete podijeliti prtljagu i povratnu aviokartu platiti samo 20 eura!

Akcija vrijedi za letove u travnju, broj aviokarata po navedenoj cijeni je ograničen, a izbor odredišta je poprilično raznolik.

Ako želite pronaći povoljnu aviokartu za let iz Pule, tada možete pronaći dobru ponudu za letove prema Frankfurtu i Parizu (10 eura u jednom smjeru). Primjerice, želite li otputovati u Pariz nakon Ukrs

ryanair_letovi_pula_pariz_04_2013

Želite li poletjeti iz Rijeke? Onda vas čeka još bolja ponuda - letovi za Bruxelles, Dusseldorf, Frankfurt, Oslo ili Stockholm za 10 eura u jednom smjeru.

ryanair_letovi_rijeka_04_2013

Ryanair nudi odličnu ponudu letova iz Zadra - za 10 eura možete otputovati u Baden-Baden, Billund u Danskoj, East Midlands u Engleskoj, Frankfurt, Marseille ili Pariz.

Što čekamo? Idemo krenuti planirati naše novo putovanje, već ovo proljeće! 

SvjetskiPutnik.hr - prijavaZaboravili ste pristupne podatke?
Registrirajte se !
Dodaj prijatelja
Slika profila