Mjesto za sve ljubitelje putovanja

Kako pronaći privatni smještaj u Hrvatskoj?


MojSmjestaj.hr pronalazi povoljan smještaj

Jedan od neizostavnih dijelova svakog putovanja je i smještaj koji često zna biti jedna od skupljih stavki u cijeloj priči. Ukoliko putujete po Hrvatskoj na raspolaganju imate hotele i privatni smještaj. Pod privatnim smještajem podrazumijevamo kuće za odmor, vile, apartmane i sobe.

S obzirom na trenutnu ekonomsku situaciju, većini je hotelski smještaj preskup pa se kao idealna opcija nudi apartman koji za dosta povoljnu cijenu nudi kvalitetan smještaj. Veliki plus za apartmane su i ljubazni domaćini koji će Vas uvijek ugostiti sa smiješkom.

Najskuplji su apartmani odmah prvi red uz more ili u samom centru mjesta. Ako ste na odmoru ili putovanju automobilom tu možete dodatno uštedjeti odabirom apartmana na malo manje atraktivnoj lokaciji.

Prošla su vremena kada biste na sljepo došli na Vaše odredište i tražili kartonske natpise "Zimmer Frei". Danas prije Vašeg putovanja koristeći internet možete napraviti cijelokupnu rezervaciju.

Kod rezervacije nemojte ići preko agencije nego kontaktirajte vlasnika direktno jer ćete tako odmah smanjiti cijenu time što nećete plaćati agencijsku proviziju.

Jedan od kataloga sa ponudom privatnog smještaja gdje možete ostvariti direkatn kontakt sa iznajmljivačem je i www.mojsmjestaj.hr koji u ponudi trenutno ima preko 1500 objekata diljem cijele Hrvatske.

SvjetskiPutnik.hr - prijavaZaboravili ste pristupne podatke?
Registrirajte se !
Dodaj prijatelja
Slika profila