Mjesto za sve ljubitelje putovanja

Od sljedeće godine - novi Germanwings


Novi Germanwings - i dalje jeftine aviokarte?

Njemački zrakoplovni prijevoznik Germanwings donosi pravu revoluciju na tržište niskotarifnih letova, a novi koncept usluga koje će svim putnicima ponuditi najbolju vrijednost za novac predstavit će 1. srpnja 2013. godine. Tako će "novi Germanwings" u sklopu novog brenda ponuditi tzv. à la carte letove koji će korisnicima omogućiti stvaranje paketa u potpunosti prilagođenih njihovim individualnim potrebama i zahtjevima - od niskotarifnih letova bez dodatnih usluga do visokokvalitetnog iskustva letenja s mnoštvom dodatnih usluga i pogodnosti.

Tri su osnovne kategorije usluga novog brenda Germanwingsa - usluga Best koja se odnosi na visokokvalitetne usluge koje će prvenstveno zadovoljiti potrebe poslovnih putnika, ali i turista koji vole udobnost prilikom putovanja; usluga Smart koja će uz zrakoplovnu kartu uključivati i određene dodatne usluge ovisno o izboru putnika; te Basic koja predstavlja osnovnu zrakoplovnu kartu po povoljnim cijenama.

"Novi Germanwings", u čiju je ponudu Lufthansa već uvrstila letove izvan uobičajenih središta Frankfurta i Münchena, te postojeći Germanwings spojit će se 1. siječnja 2013. godine i tako stvoriti inovativnu i dinamičnu zrakoplovnu tvrtku. Uz to, svi će zrakoplovi iz Lufthansine flote, namijenjeni "novom Germanwingsu", postupno preuzeti novi vizualni identitet.

Uz novi brend i koncept usluga, promijenit će se i Germanwingsov logotip. Osnovni će element biti stilizirano slovo W u žutoj i boji kupine, simbol odabran da prikaže krila Germanwingsa, a cijela će zrakoplovna flota prijevoznika biti obojana kako bi pratila novi koncept brenda.

Još veća neposrednost u odnosu s kupcima važna je odrednica "novog Germanwingsa". Izravniju i opušteniju komunikaciju s klijentima osigurat će daljnja nadogradnja usluge mobilnih rezervacija karata i sustava informiranja, s izražavanjem cijena bez skrivenih troškova i uvođenjem jeftinije telefonske linije s početnim brojem 0180 koja će zamijeniti dosadašnju liniju koja počinje brojem 0900. U skladu s krilaticom "Povoljno, a ne jeftino" djelatnici tvrtke u budućnosti će se još jače usredotočiti na zadovoljavanje zahtjeva i želja klijenata. Putnici će moći birati između triju osnovnih usluga ekonomske klase - Best, Smart i Basic.

Usluga Best trenutno je najbolja na tržištu niskotarifnih linija koje povezuju europske destinacije i postavlja nove standarde u industriji. Za korisnika te usluge bit će rezervirano sjedalo u jednom od triju prvih redova, gdje će mu udobnost jamčiti seat pitch, odnosno veličina prostora između sjedala, od čak 81,2 centimetara (32 inča) te slobodno sjedalo pored njega.

Usluga Best uključuje i pristup Lufthansinim salonima za odmor, prioritetni check-in, korištenje posebne brze linije za sigurnosnu provjeru, više nagradnih milja u programu vjernosti Miles&More te milje u programu HON Circle, dvostruku količinu dozvoljene prtljage (dvaput po 23 kilograma), narudžbu jela à la carte tijekom leta te mogućnost promjena rezervacije i otkazivanja leta. Usluga Best najprije će biti dostupna na svim letovima u Njemačkoj te na Germanwingsovim ključnim destinacijama u Europi, poput Austrije, Švicarske, Belgije, Rusije, Francuske i Ujedinjene Kraljevine Velike Britanije i Sjeverne Irske.

Usluga Smart odnosi se na uobičajene pogodnosti ekonomske klase, no s izuzetnom kvalitetom. Korisnici ove usluge sjedit će u prednjem dijelu zrakoplova, a imat će na raspolaganju istu dužinu seat pitcha od 81,2 centimetara. Ova usluga uključuje i zakusku koja obuhvaća i praktične zalogaje te bezalkoholna pića, kao i dozvoljenu količinu prtljage od 23 kilograma.

Usluga Basic u skladu je s filozofijom niskotarifnog prijevoza, a u sklopu nje korisnik će prilikom rezervacije moći birati između nadoplate za hranu i piće ili dodatnu prtljagu te će moći odabrati sjedalo u jedanaestom redu i iza njega. Usluge Smart i Basic korisnik može i nadograditi dodatnim mogućnostima te birajući iz ponude niskotarifnih visokokvalitetnih opcija prilagoditi uslugu svojim željama i potrebama.

SvjetskiPutnik.hr - prijavaZaboravili ste pristupne podatke?
Registrirajte se !
Dodaj prijatelja
Slika profila