Mjesto za sve ljubitelje putovanja

Croatia Airlines - jeftine aviokarte kao božićni poklon


Poželite si odlično putovanje u 2013-oj!

Želite li kupiti povoljne aviokarte i započeti planiranje putovanja u Novoj 2013-oj, evo vam prilike. Croatia Airlines će krajem tjedna ponuditi povoljne cijene povratnih aviokarata za nekoliko europskih destinacija, a na vama je 07. i 08.12. budete brzi!

U sljedeći petak i subotu moći ćete kupiti povratnu aviokartu za Amsterdam, Bruxelles, Istanbul, Kopenhagen, London, Pariz, Rim ili Zürich po cijeni od 129 eura. Riječ je o letovima iz svih hrvatskih zračnih luka (Zagreb, Split, Dubrovnik, Zadar i Pula) u periodu od 8.1.2013. do 24.3.2013.

Broj karata po navedenoj cijeni je ograničen, a treba napomenuti kako online nije moguće kupiti aviokarte na relacijama Pula / Zadar - Istanbul zbog presjedanja i čekanja u zračnoj luci u Zagrebu, već se karte za navedene dionice mogu kupiti u poslovnicama Croatia Airlinesa, no tamo su skuplje za 30 eura.

U cijenu od 129 eura su uključene sve pristojbe i sve standardne usluge na letovima Croatia Airlinesa (besplatna prtljaga, hrana i piće, nagradne milje). Što reći osim - odlučite se kamo želite putovati početkom sljedeće godine. Već ovaj tjedan možete kupiti povoljne aviokarte i početi planirati prvo putovanje u sljedećoj godini. 

SvjetskiPutnik.hr - prijavaZaboravili ste pristupne podatke?
Registrirajte se !
Dodaj prijatelja
Slika profila