Mjesto za sve ljubitelje putovanja

Ryanair - jeftini letovi već od tri kune!


Jeftine aviokarte iz Budimpešte, Zadra, Pule

Ryanair nam je opet priredio odličnu ponudu jeftinih letova! Ponuda traje do 06. kolovoza, a jeftine letove možete pronaći za linije iz hrvatskih zračnih luka (Pula i Zadar) te iz Budimpešte, odakle možete pronaći letove za 99 forinti, odnosno nešto manje od 3 kune!

Riječ je o aviokartama u jednom smjeru te o cijeni bez prtljage, što je postao standardan način objave akcijskih cijena Ryanaira. Broj aviokarata po navedenim cijenama je ograničen, a cijene se odnose na letove u rujnu i listopadu 2012. godine. Odlučili smo pogledati što Ryanair nudi u ovoj akciji jeftinih letova.

Ukoliko želite letjeti s Ryanairom iz Zadra, moći ćete pronaći letove za Karlsruhe i Marseille po cijeni od 11 eura u jednom smjeru. U ponudi jeftinih Ryanair letove iz Pule trenutno možete pronaći povoljne aviokarte za 11 eura prema Bruxellesu.

Računajte kako će vas cijena prtljage u oba smjera stajati više nego cijena aviokarte - 50 eura, što znači da povratnu aviokartu s prtljagom možete platiti oko 70 eura!

Želite li pronaći još bolju ponudu, pogledajte što Ryanair nudi na svojim avionskim linijama iz Budimpešte. U ponudi su jednosmjerni letovi iz Budimpešte za sljedeće destinacije ( u zagradi su navedene okvirne cijene u kunama):

Eindhoven - 99 forinti (2,68 kune)
Bruxelles - 599 forinti (16,20 kuna)
Goteborg - 599 forinti (16,20 kuna)
Milano - 599 forinti (16,20 kuna)
Varšava - 1309 forinti (35,42 kuna)
Rim - 1490 forinti (40,30 kuna)
Stockholm - 1990 forinti (54 kune)
Barcelona - 1990 forinti (54 kune)
Tampere - 1990 forinti (54 kune)

Za razliku od letova iz Zadra, Pule ili Rijeke, za Ryanair letove iz Budimpešte cijena prtljage nije fiksno definirana, ali računajte kako biste uz cijenu povratne aviokarte mogli platiti oko 50 eura za putnu torbu za oba smjera! To znači da biste ove jeseni mogli putovati iz Budimpešte po cijenama od 50-tak eura s prtljagom. Ponudu provjerite na mađarskim stranicama Ryanaira.

ryanair_budimpesta_ponuda_kolovoz_2012

SvjetskiPutnik.hr - prijavaZaboravili ste pristupne podatke?
Registrirajte se !
Dodaj prijatelja
Slika profila