Mjesto za sve ljubitelje putovanja

Ryanair - jeftini letovi već od 50-tak kuna


Prtljaga skuplja od aviokarte

Ryanair nam uvijek može ponuditi povoljne aviokarte za jednu od svojih europskih destinacija, a trenutno nude jeftine letove iz Budimpešte prema 30-tak gradova u Europi, već od 50-tak kuna! Želite li na Zapad s jeftinom aviokartom, evo vam prilike!

Već smo ranije pisali kako je početkom godine propala mađarska nacionalna aviokompanija Malev, a dio mađarskog neba preuzeo je irski Ryanair. U ovoj ponudi Ryanaira imate aviokarte za gradove iz srednje ili zapadne Europe. Aviokarte se kreću od 50-tak kuna. Budući su stranice na mađarskom, trebali biste znati trenutni tečaj kune i forinta. Otprilike vrijedi kako je 1000 mađarskih forinti oko 25 kuna.

Upravo zato smo se oduševili kada smo vidjeli da za 1990 forinti (cca 50 kuna) možete dobiti aviokartu u jednom smjeru, iz Budimpešte prema Krakowu, Bruxellesu, Milanu, Rimu... Za 3690 forinti (oko 95 kuna) možete kupiti aviokartu za Hamburg, Oslo, Pariz.

London, Barcelona, Stockholm i Manchester se kreću od 6250 forinti (oko 160 kuna). Broj aviokarata je ograničen, a ova akcija traje do kraja 26. srpnja. Karte se mogu kupiti isključivo putem Ryanaira.

U čemu je kvaka? Prtljaga po osobi vas može stajati 10.000 forinti i više - od cca 250 kuna. Ali ako pronađete povoljne aviokarte. možete si priuštiti i platiti prtljagu.

ryanair_budimpesta_ponuda

SvjetskiPutnik.hr - prijavaZaboravili ste pristupne podatke?
Registrirajte se !
Dodaj prijatelja
Slika profila