Mjesto za sve ljubitelje putovanja

Germanwings - ovaj vikend do jeftine aviokarte


Avioletovi iz Rijeke i Zagreba za Njemačku

Germanwings do kraja vikenda nudi aviokarte po akcijskim cijenama. Riječ je o jednosmjernim aviokartama po cijenama od 29.99 eura pa nadalje. Ponuda je poprilično raznolika, a odnosi se i na letove iz hrvatskih zračnih luka. Ako želite posjetiti Njemačku ove godine, evo vam prilike!

Ponuda se odnosi na letove od 24.06.2012. do 31.03.2013. Ovisno o destinaciji, cijene se kreću od 29.99 eura prema više, za neke destinacije 39.99 eura i više. Od nedavno možete letjeti zrakoplovima Germanwingsa i iz Rijeke pa u ovoj akciji možete kupiti povoljniju aviokartu za relaciju Rijeka - Berlin po cijeni od 39.99 eura.

Po gore navedenim cijenama je mogući pronaći letove za Köln i Stuttgart s polaskom iz Zagreba i Rijeke. Budući je broj aviokarata po navedenim cijenama ograničen, treba se potruditi i pronaći povoljnu aviokartu. Po onome što se trenutno nudi na low fare kalendaru Germanwingsa, većinu povoljnijih letova ćete moći pronaći za polaske u rujnu ili kasnije. 

Stoga, ako želite putovati i iskoristiti priliku, posjetite stranice Germanwingsa na kojima možete kupiti aviokarte za navedene letove. 

SvjetskiPutnik.hr - prijavaZaboravili ste pristupne podatke?
Registrirajte se !
Dodaj prijatelja
Slika profila