Mjesto za sve ljubitelje putovanja

JetBlue - jeftini letovi u SAD-u


Američka verzija Ryanaira s odličnom uslugom

Kao što je u Europi Ryanair pojam za lowbudget letove, tako je u Americi JetBlue najpoznatije ime u low cost odjelu aviokompanija. Aviokompanija sa sjedištem u New Yorku omogućava jeftine letove unutar SAD-a, a odnedavno više informacija možete dobiti i u hrvatskim agencijama.

Jeftini letovi po SAD-u i Srednjoj Americi 

JetBlue Airways je low-cost kompanija osnovana 2001. godine, a baza kompanije je u zračnoj luci John F. Kennedy u New  Yorku. Vrlo je popularna među američkim putnicima te na glasu kao jedna od najkvalitetnijih aviokompanija u Sjevernoj Americi. Kvalitetu označavaju i četiri zvjezdice, a njihovu kvalitetu je u nedavnom istraživanju potvrdila i britanska aviokonzultantska kuća Skytrax.

JetBlue leti na 71 destinaciju u SAD-u, Meksiku, Karibima i Kolumbiji, posjeduju oko 200 zrakoplova, a najviše letova imaju na relacijama San Francisco - New York, Los Angeles - New York i Los Angeles - Boston. Uslugom su poprilično slični redovnim aviokompanijama, ali je cijena poprilično drugačija.

Ukoliko planirate putovati između obala SAD-a definitivno trebate provjeriti ponudu JetBlue kompanije na njihovim stranicama, a nedavno smo saznali kako karte možete kupiti i preko njihovih hrvatskih partnera, nama dobro poznate agencije STA Zagreb.

jet_blue_newyork

SvjetskiPutnik.hr - prijavaZaboravili ste pristupne podatke?
Registrirajte se !
Dodaj prijatelja
Slika profila