Mjesto za sve ljubitelje putovanja

STA Zagreb - povoljni letovi za daleku Aziju


Tajland, Kina, Malezija, Indonezija, Indija, Japan...

Iz STA Zagreb su nam dojavili kako trenutno imaju zanimljivu prodajnu akciju za sve one koji žele posjetiti daleku Aziju, Daleki Istok i Jugoistočni dio azijskog kontinenta. Akcija traje do 15.05.2012., a cijene se kreću od 4.370 kuna. Evo što je u ponudi...

Riječ je o letovima koji polaze iz Zagreba, što je prednost jer ne morate putovati do Budimpešte, Milana ili neke druge zračne luke. U ponudi su letovi za Tajland, Kinu, Maleziju, Indoneziju, Indiju, Japan, Vijetnam i Tajvan, a u cijenu su uključene sve takse i pristojbe.

Let za Aziju treba biti u periodu između 09.05.2012. i 31.12.2012. dok povratak mora biti u roku 12 mjeseci. Bacili smo pogled što se nudi i za većinu letova koje smo istražili cijene se kreću od 4.370 kuna do 4.800 kuna, ovisno o lokaciji. Primjerice, gledali smo letove za Peking i cijene su oko 4.500 kuna za povratnu kartu u lipnju ili srpnju.

Za sva pitanja i rezervacije preporučamo da se obratite na upiti@sta-zagreb.com i počnete planirati svoje putovanje u daleku Aziju :)


SvjetskiPutnik.hr - prijavaZaboravili ste pristupne podatke?
Registrirajte se !
Dodaj prijatelja
Slika profila