Mjesto za sve ljubitelje putovanja

Za 20-ti rođendan Croatia nudi povoljne letove


Povratne aviokarte za 129 eura

Croatia Airlines će sutra 05.04.2012. proslaviti svoj dvadeseti rođendan, a osim slavljem taj dan će upriličiti i akcijskim cijenama aviokarata. Stoga će samo taj dan ponuditi povratne aviokarte za 129 eura prema nekoliko europskih destinacija.

Za one željne znanja i povijesti, evo zgodne informacije. Croatia Airlines je 05. travnja 1992. godine obavila prvi službeni međunarodni let i to na relaciji Zagreb - Frankfurt. Povodom te značajne obljetnice Croatia Airlines će ponuditi povratne aviokarte za letove u periodu između 23.04. i 31.05. po cijeni od 129 eura.

Riječ je o linijama koje lete iz Zagreba, Splita, Dubrovnika, Zadra i Pule prema 17 europskih gradova:

Amsterdam
Atena
Barcelona
Beč
Bruxelles
Frankfurt
Istanbul
Kopenhagen
London
München
Pariz
Rim
Sarajevo
Skoplje
Priština
Podgorica
Zürich

Ali to nije sve! Za 129 eura možete dobiti aviokarte u istom tom periodu i to za letove iz Splita prema Berlinu, Düsseldorfu, Hamburgu i Lyonu te iz Dubrovnika prema Berlinu, Düsseldorfu i Veneciji. U istu akciju su uključene i aviokarte iz Rijeke prema Londonu.

Kao i uvijek, obratite pozornost da je broj aviokarata po navedenoj cijeni ograničen te ukoliko planirate putovanje i želite proći jeftinie, budite brzi i uporni.

U cijenu su uključene sve takse i cijena prijevoza prtljage. Stoga sutra budite brzi i detalje provjerite na stranicama Croatia Airlinesa. Mi im želimo sretan 20-ti rođendan :)


SvjetskiPutnik.hr - prijavaZaboravili ste pristupne podatke?
Registrirajte se !
Dodaj prijatelja
Slika profila