Mjesto za sve ljubitelje putovanja

Ryanair - aviokarte u novoj akciji po 9.99 eura


Jeftine aviokarte od 5 do 11 eura

Ryanair nastavlja s proljetnim akcijama! Ako ste propustili nedavnu akciju aviokarata po pet eura, onda ćete imati drugu šansu nabaviti aviokarte za deset eura. Želite li posjetiti Dansku, Njemačku, Francusku - čeka vas još i poneka karta od pet eura!

Do 02. travnja, odnosno opet do ponedjeljka moći ćete nabaviti aviokarte za 9.99 eura. Po posljednjoj informaciji koju smo dobili iz Ryanaira, aviokarte su trebale stajati jedan euro više, no ostalo je još aviokarata iz prethodne akcije te je jako puno letova za koje možete dobiti aviokartu po 9.99 eura, a preostalo je ponešto aviokarata i po cca 5-6 eura!

Primjerice, želite li posjetiti nama drag Legoland u Danskoj, moći ćete početkom svibnja pronaći aviokartu iz Zadra prema Billundu za 5.98 eura, dok je povratna nešto skuplja i stoji 20 eura.

Što čekate? Trkom na stranice Ryanaira. Želim vam ugodno planiranje vašeg sljedećeg putovanja :) Trebate znati da u cijenu nije uključena prtljaga, što će vas ukupno stajati 30 eura za oba smjera. Također, kao i obično broj aviokarata po ovoj cijeni je ograničen.

U ponudi su odlične cijene za letove iz Zadra prema Billundu (Kopenhagen, Legoland), Düsseldorfu Karlsruheu u Njemačkoj te Marseilleu, dok kao i prošli vikend prema LondonuOslu Stockholmu ili Bruxellesu možete letjeti od 29.99 eura. 

Kao i za Billund, i za Marseille smo pronašli ponešto aviokarata za pet eura, također početkom petog mjeseca.

Želite li kupiti jeftine aviokarte za letove iz Pule - Ryanair nudi letove od 5 ili 9 eura prema Bruxellesu, Frankfurtu, Oslu dok prema Londonu i Parizu možete letjeti od 29.99 eura. 

Želite li kupiti jeftine aviokarte za letove iz Rijeke - Ryanair nudi letove od 9 eura prema Stockholmu.

ryanair_zadar_marseille_svibanj

SvjetskiPutnik.hr - prijavaZaboravili ste pristupne podatke?
Registrirajte se !
Dodaj prijatelja
Slika profila