Mjesto za sve ljubitelje putovanja

Želite na godišnji u London? Stiže zgodna ponuda


Uz Kolektivu i Aviokarte.hr do Londona

Oduvijek ste htjeli posjetiti London, britansku metropolu, no nikako da vam se poklope jeftiniji smještaj i povoljne avionske karte? Kolektiva ima ponudu koju trebate provjeriti - dva noćenja za dvoje za 1.246 kune u hotelu četiri zvjezdice.

Razloga za živciranje više nema jer vam Kolektiva donosi ponudu koju ne smijete propustiti - dva noćenja u Londonu uz uštedu od čak 2077 kuna. Kada k tome još pridodate povoljne avionske karte iz Zagreba za London, koje možete pronaći na stranici Aviokarte.hr, vrijeme je da počnete pakirati kofere.

Ponuda na Kolektivi obuhvaća dva noćenja u modernom boutique hotelu Macy's**** smještenom 20 minuta od samog središta Londona, a nakon napornog puta i razgledavanja jutro će vam začiniti engleski doručak za dvoje. Na vama je samo da odaberete što ćete pregristi. Ako ćete i nakon toga biti gladni dobro je znati da imate dodatnih 10% popusta u restoranu.

No, prvo morate doći do Londona, a u tome će vam pomoći Aviokarte.hr. Na njihovim stranicama svoju kartu možete osigurati već od 1198,00 kn.

Ukoliko na poslu ne možete dobiti godišnji, dobro je znati kako se na putovanje možete odlučiti sve do ožujka sljedeće godine. Budući da je ponuda ograničena na 80 kupona, rezervirajte svoju priliku popodnevni čaj na Trafalgar Squareu što prije! Idemo u London!

SvjetskiPutnik.hr - prijavaZaboravili ste pristupne podatke?
Registrirajte se !
Dodaj prijatelja
Slika profila