Mjesto za sve ljubitelje putovanja

Germanwings - letovi za Berlin, Stuttgart, Hannover


Do Njemačke za 39.99 eura

Germanwings do kraja ovog vikenda nudi povoljne aviokarte prema svojim destinacijama u Njemačkoj. Ovaj put možete letjeti za Berlin, Stuttgart, Hannover i Köln, ali ne samo iz Zagreba, već i iz ostalih hrvatskih zračnih luka koje Germanwings povezuje s Njemačkom.

Akcija vrijedi za ograničeni broj karata na letovima od 17.03. do 27.10.2012. S ovom akcijom možete letjeti za:
Köln iz Zagreba, Rijeke i Zadra, ali i iz Sarajeva
- Stuttgart iz Splita, Zadra, Zagreba, Dubrovnika, ali i iz Sarajeva i Beograda
- Hannover iz Splita i Dubrovnika
- Berlin iz Pule, Rijeke i Dubrovnika

Istražili smo po kojim cijenama možete kupiti aviokarte tijekom ove akcije. Iako je navedeno kako je cijena jednosmjerne aviokarte 29.99 eura, ta cijena više nije aktualna jer su aviokarte po toj cijene praktički odmah rasprodane. Sada možete pronaći aviokarte po 39.99 eura i to za svibanj te ljetne i jesenske mjesece. Računajte još kako je cijena prtljage dodatnih 10 eura. Detalje provjerite na stranicama Germanwingsa.

zagreb_stuttgart_germanwings_2

Inače, njemački niskotarifni prijevoznik je 02. ožujka predstavio je novi centar za obuku zrakoplovnog osoblja koji je smješten u Gremberghovenu, južnom dijelu grada Kölna. Taj je centar nastavak ulaganja u ljudske potencijale, a njegovo je otvaranje utjecalo i na raspisivanje natječaja za čak 150 novih radnih mjesta stjuardese i stjuarda koji će podržati dosadašnjih 550 zaposlenika koji rade na tim radnim mjestima. Germanwings je rast i razvoj, uz spomenuta ulaganja u ljudske resurse, naglasio i proširenjem zrakoplovne flote s dva nova zrakoplova tipa Airubs A319.

SvjetskiPutnik.hr - prijavaZaboravili ste pristupne podatke?
Registrirajte se !
Dodaj prijatelja
Slika profila