Mjesto za sve ljubitelje putovanja

Doček Nove godine u Barceloni?


Grad koji uživa u životu

Poznata je reputacija Barcelone kao grada partyja. Zabave i odlični provodi koji se cijele godine događaju na raznim lokacijama u Barceloni, u prosincu, za vrijeme božićnih praznika i osobito novogodišnje proslave dožive svoj vrhunac! Barcelona nudi razne mogućnosti zabave svima koji žele zadnji dan u godini i doček Nove  provesti u ovom najživljem španjolskom gradu!

Bez obzira da li želite dočekati Novu 2012. godinu na ulici ili nekom od gradskih trgova, na plaži, ili na organiziranom dočeku u klubu, restoranu ili hotelu, Barcelona je savršeno mjesto za započeti 2013. godinu!

barcelona_2_flickr

barcelona_3_flickr

Doček Nove na ulicama Barcelone

Ulice centra Barcelone u novogodišnjoj su noći prepune ljudi, kako turista tako i domaćih, svi u potrazi za dobrom zabavom koja je ovdje prisutna na svakom koraku! Najpopularnija su mjesta naravno žila kucavica cijele Španjolske, prekrasna i šarmantna La Rambla, zatim Placa de Catalunya i Placa Reial. Ulice Barcelone u novogodišnjoj će noći biti prepune žive glazbe i dobre atmosfere!

la_rambla_3_flickr

placa_de_catalunya_2_flickr

Doček na Barceloneti

Vjerovatno ste svi čuli za popularnu barcelonsku plažu, Barcelonetu! Da li možete zamisliti bolje mjesto za doček Nove godine od pješčane plaže? Na Barceloneti su se smjestili brojni kafići, restorani i klubovi, koji su cijele godine prepuni ljudi. Svi u ponoć izlaze na plažu pogledati spektakularni vatromet!

barceloneta_flickr
Barceloneta

Popularni klubovi u Barceloni

U novogodišnjoj će noći zabava ples i glazba trajati do ranih jutarnjih sati, osobito u najpopularnijim klubovima u Barceloni, kao što su Opium Mar (house), Boulevard (house-techno, rock, alternative) Razzmatazz (electro, rock, chillout) i Ottozutz (hip-hop, rock/indie, house). U popularnom centru Maremagnum nastupit će poznati svjetski DJ-i.

Bez obzira da li želite uživati na ulicama i trgovima Barcelone besplatno, gledati vatromet, ili volite buku i gužvu i želite si uplatiti doček u nekom od klubova ili hotela, Barcelona je grad s kojim ne možete pogriješiti! Grad koji burno i bogato živi cijele godine na novogodišnju noć daje svoj maksimum! Doček Nove godine u Barceloni sigurno nećete zaboraviti!

Jednostavno za kraj moramo staviti još par fotografija prekrasne Barcelone, uslikanih u malo toplije  doba godine! Uživajte...

la_rambla_flickr
La Rambla

la_rambla_1_280 la_rambla_2_280
La Rambla

placa_de_catalunya_flickr
Placa de Catalunya

placa_reial_flickr
Placa Reial


SvjetskiPutnik.hr - prijavaZaboravili ste pristupne podatke?
Registrirajte se !
Dodaj prijatelja
Slika profila