Mjesto za sve ljubitelje putovanja

Rujanfest


Rujanfest - zabava za sve

I ove godine u prekrasnoj prirodi oko zagrebačkog jezera Bundek Zagrepčani i gosti moći će punih 11 dana uživati i dobro se zabaviti na Rujanfestu! Još od 2008. godine u rujnu se na Bundeku okupljaju ljubitelji dobre zabave, glazbe, hrane i pića. Rujanfest godišnje posjeti više od 300.000 ljudi! To ga čini najposjećenijom manifestacijom u Zagrebu! Kao uvod u Rujanfest 2011. godine 10. rujna dogodit će se velika povorka na Cvjetnom trgu i Trgu Bana Jelačića.

Hrvatska gastronomska ponuda

Rujanfest je festival domaće glazbe i hrvatske gastronomije. Tu će se posjetiteljima predstaviti delicije iz raznih dijelova Hrvatske i regije. Možete posjetiti vukovarsku, slavonsku, sarajevsku kuću, zagrebački restoran, kuću dobrog piva, kuću trubača, leskovačkog roštilja, zagorsku hižu pa čak i urbanu party kuću! Naravno tu je i kuća hrvatskih rakija! Na Rujanfestu se ove godine mogu pogledati i projekcije Ex yu filmova.

Rujanfest za djecu

Na Rujanfestu možete uživati s djetetom u velikom zabavnom parku ili pogledati predstave dječjih kazališnih skupina. Tu će se naći i mađioničari, klaunovi i razni maskirani likovi! Biti će tu i uličnih zabavljača, artista, žonglera i hodača na štulama! Također i nekoliko folklornih društava.

Odrasli na Rujanfestu mogu probati neko od čak 50 vrsta piva! Predstavit će nam se mnoge pivovare iz Hrvatske i regije (Slovenije, Austrije, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije). Moći ćete pojesti janjetinu ili hranu s roštilja, puricu s mlincima, čak i meksičku hranu! Naravno, nađe se tu i klasika za ovakve manifestacije, a to su hot dog, ćevapi, kotlovina, i hamburgeri :). U svim ovim delicijama možete uživati po vrlo prihvatljivim cijenama. Na Rujanfestu možete kupiti i neke od tradicionalnih hrvatskih proizvoda kao što su kulin, pršut ili sir. Također i pića hrvatske proizvodnje.

Ulaznice za Rujanfest

Cijena ulaznice za Rujanfest je simboličnih 10 kuna. Ove godine manifestacija traje od 15. do 25. rujna.

Koncerti na Rujanfestu događat će se na 10 pozornica. Hrana i piće nudit će se u više od 20 lokala. Biti će tu oko 100 izlagača! I naravno veliki zabavni park. Zabava za cijelu obitelj!

Program Rujanfesta 2011. godine

GLAVNA FESTIVALSKA POZORNICA

15.09. Četvrtak: COLONIA , bend Prva Liga
16.09. Petak: NENO BELAN I BAN - DALEKA OBALA
17.09. Subota: JASMIN STAVROS
18.09. Nedjelja: ZVONKO BOGDAN
19.09. Ponedjeljak: ŽELJKO JOKSIMOVIĆ
20.09. Utorak: NEDA UKRADEN
21.09. Srijeda: CRVENA JABUKA
22.09. Četvrtak: JOLE
23.09. Petak: SLAVONSKE LOLE
24.09. Subota: DRAŽEN ZEĆIĆ
25.09. Nedjelja: MAJA ŠUPUT

ROCK /BIKERS POZORNICA
Izvrsni rock bendovi - HARLEY DAVIDSON večer - zvuk motora -
plesačice

15.09. Četvrtak: ELEMENTAL
16.09. Petak: THE TRIO
17.09. Subota: ANGELS
18.09. Nedjelja: TRIBUTE TO BIJELO DUGME
19.09. Ponedjeljak: MUSTAČ BEND
20.09. Utorak: (NE) NORMALNI BALAŠEVIĆ TRIBUTE BEND
21.09. Srijeda: THE TRIO
22.09. Četvrtak: TRIBUTE TO AZRA
23.09. Petak : Iznenađenje
24.09. Subota: THE TRIO
25.09. Nedjelja: TITTLE RED ROOSTER

SvjetskiPutnik.hr - prijavaZaboravili ste pristupne podatke?
Registrirajte se !
Dodaj prijatelja
Slika profila