Mjesto za sve ljubitelje putovanja

Putni savjeti

Kina je potpuno drugačiji svijet od onog na kakvog smo naviknuli. Iz tog se razloga nekima možda i neće svidjeti te im se odmor može pretvoriti u vrlo napornu i stresnu avanturu. Želja mi je budućim putnicima skrenuti pozornost na stvari koje se rijetko spominju, a koje je bitno da turisti znaju prilikom putovanja u Kinu.

Jedan od neizostavnih dijelova svakog putovanja je i smještaj koji često zna biti i jedna od skupljih stavki u cijeloj priči. S obzirom na trenutnu ekonomsku situaciju većini je hotelski smještaj preskup pa se kao idealan nameće apartman koji za dosta povoljnu cijenu nudi kvalitetan smještaj.

Prije svakog putovanja potrebno je obaviti jednu vrlo bitnu stvar - spakirati svoje stvari, odjeću i sve potrebne dodatke kako biste na putovanju imali sve što vam je nužno. Kako uredno spakirati svoju odjeću? Naučite ju pakirati uz pomoć zanimljive web aplikacije.

Prilikom putovanja većina nas želi obići što je više moguće znamenitosti i atrakcija. No gotovo smo uvijek ograničeni vremenom, budžetom kao i velikim izborom atrakcija koje nude veliki gradovi. Pročitajte više o City pass-ovima kojima priliskom obilaska štedite vrijeme i novac.

Tko je od vas dobar putnik? Prije svakog putovanja se temeljito pripremite i znate što vas čeka? I naravno, spremni ste na sve probleme koji vas na odredištu mogu snaći? Ili ste putnik koji čak i u Beču dobije probavne tegobe? Pročitajte što bi svatko trebao znati prije putovanja!

Cjenkanje je dio kulture brojnih naroda. Kako bi bili što uspješniji u ovom zanimljivom običaju pročitajte našu priču o cjenkanju u Hammametu u Tunisu.

Prvi let avionom može biti dosta stresno iskustvo. Pročitajte sve što trebate znati o proceduri na aerodromu kako bi vaše putovanje prošlo što ugodnije. Nakon ovog članka sigurno ćete biti spremni za polijetanje.

Voliš li putovati, dijeliti svoja putovanja s ostalim ljubiteljima putovanja? Onda je SvjetskiPutnik.hr pravo mjesto za tebe. Nedavno pokrenuti portal je mjesto gdje želimo okupiti sve one koji vole putovati, proučiti tuđa putovanja i podijeliti svoja iskustva.

Prvi let zrakoplovom može biti dosta stresno iskustvo, pogotovo ako imate strah od letenja. Pročitajte kako se pripremiti za let, što ponijeti kao ručnu prtljagu i što ne smijete unijeti u avion.

Putovanje u egzotične zemlje donosi mogućnost zaraze nekim od uzročnika crijevnih zaraznih bolesti. Slabije higijenske navike u tim zemljama i neotpornost turista na uzročnike na koje je većina stanovnika tih zemalja otporna mogu pokvariti ugodan godišnji odmor.

SvjetskiPutnik.hr - prijavaZaboravili ste pristupne podatke?
Registrirajte se !
Dodaj prijatelja
Slika profila