Mjesto za sve ljubitelje putovanja

Povoljni letovi

Ryanair je krenuo sa svojim proljetnim akcijama jeftinih aviokarata, tako da ovaj vikend možete početi planirati svoje putovanje. Do ponedjeljka možete kupiti aviokarte za proljetno putovanje, iz nekoliko hrvatskih zračnih luka.

Germanwings će od sljedeće godine ponuditi novi koncept povoljnih letova te po riječima glasnogovornika planira uvesti pravu malu revoluciju u svijetu jeftinih letova. Vlasnik Germanwingsa je njemačka Lufhansa, a od 1.7.2013. nas očekuje ala carte ponuda jeftinih letova.

Želite li kupiti povoljne aviokarte i započeti planiranje putovanja u Novoj 2013-oj, evo vam prilike. Croatia Airlines će krajem tjedna ponuditi povoljne cijene povratnih aviokarata za nekoliko europskih destinacija, a na vama je 07. i 08.12. budete brzi!

Početkom mjeseca je objavljeno kako će Zadar od proljeća 2013. biti povezan s još jednim otočkim gradom. Ljubitelji putovanja, nogometa ili glazbe - od sljedeće godine moći ćete kupiti jeftine aviokarte za putovanje u Liverpool.

Želite li jeftino do Istanbula i uživati u čarima turskog velegrada? Turkish Airlines ima promotivnu akciju do 20. listopada u kojoj možete kupiti povratnu aviokartu Zagreb - Istanbul za samo 99 eura! Broj karata je ograničen, a uvjete za kupnju pročitajte u nastavku.

Želite li jeftino posjetiti Australiju? Evo vam prilike - Qatar Airways poklanja dvije povratne aviokarte prema Zapadnoj obali Australije, a uz to će vam pokloniti i smještaj! Nagradna igra traje do 30.09.2012.! Donosimo vam detalje...

Ryanair nam je opet priredio odličnu ponudu jeftinih letova! Ponuda traje do 06. kolovoza, a jeftine letove možete pronaći za linije iz hrvatskih zračnih luka i iz Budimpešte, odakle možete pronaći letove za 99 forinti, odnosno nešto manje od 3 kune!

Ryanair nam uvijek može ponuditi povoljne aviokarte za jednu od svojih europskih destinacija, a trenutno nude jeftine letove iz Budimpešte prema 30-tak gradova u Europi, već od 50-tak kuna! Želite li na Zapad s jeftinom aviokartom, evo vam prilike!

Ukoliko želite kupiti jeftine aviokarte za europske destinacije, razmislite o letovima iz Ljubljane. Adria Airways nudi povratne aviokarte za Amsterdam, Barcelonu, Kopenhagen, Istanbul i druge destinacije po cijenama od 99 eura!

Germanwings do kraja vikenda nudi aviokarte po akcijskim cijenama. Riječ je o jednosmjernim aviokartama po cijenama od 29.99 eura pa nadalje. Ponuda je poprilično raznolika, a odnosi se i na letove iz hrvatskih zračnih luka. Ako želite posjetiti Njemačku ove godine, evo vam prilike!

Croatia Airlines je na web stranicama objavila kako je München odabran za destinaciju mjeseca. Akcija započinje tijekom sljedećeg tjedna, a možete povoljnije do Atene i Barcelone. Novost je i linija Split - Beograd kojom Croatia Airlines nastavlja povezivanje u regiji.

Qatar Airways proslavio je jučer svoje 30. europsko odredište uvođenjem redovne zračne linije za Zagreb. Bilo da lete u Bangkok, Dubai, Šangaj ili Manilu, putnici će iz Zagreba sada imati sjajnu vezu do zemalja Istoka u zrakoplovima s pet zvjezdica.

Kao što je u Europi Ryanair pojam za lowbudget letove, tako je u Americi JetBlue najpoznatije ime u low cost odjelu aviokompanija. Aviokompanija sa sjedištem u New Yorku omogućava jeftine letove unutar SAD-a, a odnedavno više informacija možete dobiti i u hrvatskim agencijama.

WOW! Wow je nova internet kampanja Air Francea u kojoj vam svaki tjedan nude jedno odredište iz snova po cijeni iz snova. Svake srijede ujutro pratite njihovu stranicu i obavijesti o novoj destinaciji po nevjerojatnoj cijeni koju ćete moći kupiti isključivo na airfrance.hr stranici.

Iako su temperature zraka sve više, njemački niskotarifni zrakoplovni prijevoznik Germanwings se priprema za zimsku sezonu pa je tako od danas na službenoj internetskoj stranici objavljen prvi dio zimskog reda letenja, uz čitav niz povoljnih ponuda za putnike.

Nedavno smo objavili kako Qatar Airways stiže u Hrvatsku. Povodom dolaska u Hrvatsku i uvođenja izravnih linija iz Zagreba, zrakoplovna kompanija Qatar Airways nudi letove po atraktivnim promotivnim cijenama prema brojnim svjetskim destinacijama.

Španjolska low-budget aviokompanija Vueling do 17. travnja nudi aviokarte po cijenama od 19.99 eura. U prodaji je 1.000.000 aviokarata po navedenoj cijeni, a cijene se odnose na letove do kraja lipnja.

Iz STA Zagreb su nam dojavili kako trenutno imaju zanimljivu prodajnu akciju za sve one koji žele posjetiti daleku Aziju, Daleki Istok i Jugoistočni dio azijskog kontinenta. Akcija traje do 15.05.2012., a cijene se kreću od 4370 kuna. Evo što je u ponudi...

Croatia Airlines će sutra 05.04.2012. proslaviti svoj dvadeseti rođendan, a osim slavljem taj dan će upriličiti i akcijskim cijenama aviokarata. Stoga će samo taj dan ponuditi povratne aviokarte za 129 eura prema nekoliko europskih destinacija.

Ryanair nastavlja s proljetnim akcijama! Ako ste propustili nedavnu akciju aviokarata po pet eura, onda ćete imati drugu šansu nabaviti aviokarte za deset eura. Želite li posjetiti Dansku, Njemačku, Francusku - čeka vas još i poneka karta od pet eura!

SvjetskiPutnik.hr - prijavaZaboravili ste pristupne podatke?
Registrirajte se !
Dodaj prijatelja
Slika profila